Σμυρλιάδης - Αμαξώματα

Εταιρικό προφίλ

Δείτε επίσης:
Εταιρικό προφίλ
After sales service

Η ιστορία της εταιρίας ΣΜΥΡΛΙΑΔΗΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΑ στο χώρο της κατασκευής αμαξωμάτων ξεκινά κάπου στο 1946. Την τελευταία 15ετία η εταιρία στεγάζεται σε ιδιόκτητους χώρους στο Κρυονέρι Αττικής, και απασχολεί 42 εργαζόμενους.

Σε ένα χώρο που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος για τον λόγο ότι η οδική μεταφορά κατέχει μεγάλο ποσοστό διακίνησης προιόντων στη χώρα μας, η εταιρία ΣΜΥΡΛΙΑΔΗΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΑ κατάφερε να σταθεί στις πρώτες θέσεις αυτού του χώρου.

Η τεχνογνωσία και η συνέπεια στις κατασκευές μας, έκανε όλες τις εταιρίες εισαγωγής πλαισίων φορτηγών να μας εμπιστευτούν και να συνεργάζονται μαζί μας για το αρτιότερο τελικό προιόν (φορτηγό – αμάξωμα) προς τον πελάτη.

Εκτός από τους εισαγωγείς φορτηγών πλαισίων και οι ίδιοι τελικοί αποδέκτες των προιόντων μας (μεταφορικές εταιρίες, εταιρίες τρoφίμων και πολλοί άλλοι κλάδοι), δείχνουν μέσα στη πορεία αυτών των ετών εμπιστοσύνη στα προϊόντα μας.

Στο χώρο των αμαξωμάτων που συνεχώς αναπτύσσεται και γίνεται απαιτητικότερος η εταιρία ΣΜΥΡΛΙΑΔΗΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΑ παρακολουθεί την ανάπτυξη αυτή, στελεχώνει και εκπαιδεύει το προσωπικό της, εξελίσσει του χώρους παραγωγής, επισκέπτεται και συνεργάζεται με οίκους του εξωτερικού και πάντα με γνώμονα τις απαιτήσεις του τελικού παραλήπτη (πελάτη) δίνει σε αυτόν τη σωστή λύση μεταφοράς των προϊόντων του.

Αρχική σελίδα e-mail Δεσμοί