Σμυρλιάδης - Αμαξώματα

Ψυκτικοί θάλαμοι

Δείτε αναλυτικά πληροφορίες και φωτογραφίες από δείγματα δουλιάς για τις παρακάτω κατηγορίες:
 Ψυκτικοί θάλαμοι
 Μονώσεις φορτηγών VAN

Η εταιρεία ΣΜΥΡΛΙΑΔΗΣ μετά την 80ετή πείρα στο χώρο των αμαξωμάτων, έχει προχωρήσει δυναμικά κα στο χώρο της ψύξης. Οι ψυκτικοί θάλαμοι της εταιρείας μας, καλύπτουν όλες τις ανάγκες μεταφοράς προϊόντων υπο ψύξη σε όλες τις διαστάσεις που μπορούν να υποδείξουν οι κατηγορίες πλαισίων στην Ελληνική αγορά (2αξονικά/3αξονικά).

Ο συντελεστής θερμοπερατότητας (Κ-VALUE=0,297 W/m2K για θαλάμου μήκους από 3,0μ. έως 6,0μ.) αποδεικνύει την υψηλή θερμομονωτική απόδοση του θαλάμου, την έλλειψη μεταλλικών ενώσεων και θερμογεφυρών εξασφαλίζοντας την ελάχιστη απώλεια ψύξης και επιτυγχάνοντας την μείωση του χρόνου λειτουργίας της ψυκτικής μονάδας.

Οι θάλαμοι κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου από fiberglass με μονωτικό υλικό πολυωρεθάνη (ισοθερμικά Panels σε μορφή sandwich) και με χρήση θερμοπρέσσας προσφέροντας μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Η τοποθέτηση αυτών επί του εκάστοτε πλαισίου γίνεται με τον αρτιότερο τρόπο και πάντα σύμφωνα με τις υποδείξεις των κατασκευαστών των πλαισίων.

Σχετικά με τον εξοπλισμό των θαλάμων ορισμένες από τις επιλογές είναι:

  • Σύστημα εσωτερικού διαχωρισμού οροφής σε δύο (2) μέρη μεταβλητών διαστάσεων & θερμοκρασιών (εμπρός κατάψυξη -18°C και πίσω θερμοκρασία περιβάλλοντος +25°C ή εμπρός κατάψυξη -18°C και πίσω συντήρηση +5°C) του οίκου FURGOCAR.
  • Ενισχυμένο πολυεστερικό πάτωμα για βαριά χρήση, αντιολισθητικό, λείο ή ανοξείδωτο.
  • Δέστρες εσωτερικές & εξωτερικές τύπου LOAD-LOCK. • Μονόφυλλες πλαϊνές θύρες.
  • Συστήματα μεταφοράς κρέατος, Ιταλικού–Γερμανικού τύπου.
  • Κλείστρα και μεντεσέδες θυρών ανοξείδωτα FURGOCAR.

Έγγραφο πιστοποίησηςΗ εταιρεία ΣΜΥΡΛΙΑΔΗΣ έχοντας προχωρήσει δυναμικά στο χώρο του ψυκτικού θαλάμου, μπορεί να προσφέρει θαλάμους ευρωπαϊκής προέλευσης (Ιταλία) πιστοποιημένους σύμφωνα με τις προδιαγραφές ATP (Agreement for Transport of Perishables) για την μεταφορά τροφίμων υπό ελεγχόμενες θερμοκρασίες. Ο κάθε θάλαμος συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα πιστοποίησης ATP εγκεκριμένα από το TUV Μονάχου (διάρκειας 6 χρόνων) με δυνατότητα προέκτασης.

Παραδείγματα ψυκτικών θαλάμων

Αρχική σελίδα e-mail Δεσμοί